Selecteer een pagina

WHY

Wij geloven dat de wereld beter kan en moet op veel gebieden. En we geloven in verandering vanuit ondernemerschap. Daarom zijn wij gecommiteerd om ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien, zodat zij de impact kunnen maken die de wereld nodig heeft. Dit is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

“ Onze purpose: Ondernemers en hun teams helpen met de groei van hun bedrijf, zodat ze Impact maken.”

WHO

Groei expert Bastiaan van den Noort

Impact Masters is opgericht door Bastiaan van den Noort. Vanuit zijn achtergrond in de Media (Media Landscape) en TV (Endemol) heeft Bastiaan gewerkt met grote bedrijven als ABN AMRO, Shell, Total, Bruna en Randstad en Albert Heijn. Vanaf 2009 is hij fulltime ondernemer, eerst als oprichter van Fair ’n Square en later als freelance business developer, waar hij strategieën, concepten en markten ontwikkelde voor opdrachtgevers. Wat hij toen uitvoerend deed, is waar hij nu ondernemers in traint en coacht. Ondernemerschap en Groei zijn zijn passie en vak. Hij heeft er over gedoceerd aan o.a. de Universiteit van Amsterdam en de Nyenrode Business Universiteit. Bastiaan is vader 2 kinderen en woont met zijn gezin in het Achterhoekse Lochem. In zijn vrije tijd is hij fanatiek sporter (kickboksen, obstacle runs) en liefhebber van theater en kleinkunst.

Lees hier het interview over Bastiaan zijn ontdekkingstocht als ondernemer.

Jack Daly
David Allen

Growth Team:

Cindy van de Sanden

Cindy van de Sanden

Events & Design

Jan Willem Tragter

Jan Willem Tragter

Sales Expert

Sybrich Willemsma

Sybrich Willemsma

People Expert

Wilco Hoogeboom

Wilco Hoogeboom

DISC Expert

Bastiaan van den Noort

Bastiaan van den Noort

Chief Enthousiasm Officer

Erkend Stagebedrijf

Partners:

Startup Apeldoorn
Centre of Excellence
Twelve Waves

– Bedrijven waarmee we gewerkt hebben –

 
SnappCar
Intermediair Groep Holland BV
Chain Logistics
Nootrofit
Euroring
Unitid Interaction Designers
 

Wat anderen over ons zeggen:

Matthijs Collard

Matthijs Collard

Partner Unitid Interaction Designers

“Bastiaan heeft ons geholpen om de koers te bepalen. Vier intensieve sessies met 5 collega’s. Verschillende coaching gesprekken met mij en mijn compagnon. Bastiaan kent zijn methodes en leerde ons in korte tijd goed kennen. Hij weet iedereen mee te nemen en op één lijn te krijgen. Het klopt wat ze zeggen: “get a coach”! En Bastiaan is een goeie.”

Jeroen van het Kaar

Jeroen van het Kaar

Algemeen Directeur Intermediar Groep Holland

“Nadat wij Bastiaan inhuurd hadden voor een kwartaal zijn wij opnieuw om de tafel gegaan met als resultaat dat wij een lange termijn samenwerking zijn aangegaan met elkaar. Inmiddels is er een sterkere drive, verlopen de vergadering nog beter en hebben we een betere focus. Bastiaan is daadkrachtig, heeft een sterke focus en is terzake kundig. Bovenal is hij oplossingsgericht. Tenslotte is Bastiaan een prettige person om mee te werken. Reden genoeg om hem van harte aan te bevelen.”

Raymond Kuijken

Raymond Kuijken

Procurement & Logistics Manager @ Libra Energy

Ik heb het genoegen gehad om de masterclass “Scaling Up” te mogen volgen bij Bastiaan. Zijn natuurlijke enthousiasme en zijn open manier van communiceren hebben er mede toe bijgedragen dat deze masterclass daadwerkelijk van toegevoegde waarde is geweest voor mijn ideeen mbt een duidelijke en heldere toekomstvisie voor ons bedrijf. Een aanrader dus!!!!

Desiree Curfs

Desiree Curfs

Bestuurslid at VNO-NCW

Inspirerende trainer! ‪Geeft koers en daagt je uit‪
Challnge en inpires you as a trainer

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan of stel je vraag. Reeds vele bedrijven gingen je voor!

4 + 12 =